ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν τα φώτα σβήνουν, οι τοιχογραφίες της μεταμορφώνουν τα δωμάτια σε ονειρεμένους κόσμους!

 

Η Bogi Fabian είναι μια καλλιτέχνης από την Ουγγαρία που δημιουργεί αξιομνημόνευτες, ονειρικές τοιχογραφίες. Με την τέχνη της κατορθώνει να μετατρέπει ένα απλό δωμάτιο σε μια μαγική, εναλλακτική πραγματικότητα. Μια αλλαγή που πραγματοποιείται απλά με το πάτημα του διακόπτη που κλείνει τα φωτα του δωματίου!

Η Fabian εξηγεί στην ιστοσελίδα της:

«Προσπαθώ να δημιουργήσω ονειρικές ατμόσφαιρες, να ζωγραφίσω στους τοίχους και στα πατώματα και να καταφέρω να φωτίσω την τέχνη μου, με ή και χωρίς κάποια πηγή ενέργειας.

Έτσι, ο θεατής μπορεί να βιώσει το αποτέλεσμα όχι μόνο στο φως της ημέρας, αλλά και στο σκοτάδι.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μοναδικούς χώρους και δωμάτια δίνοντας τους ταυτότητα και ψυχή. Δωμάτια που η χαλάρωση και η διαβίωση γίνονται εμπειρία.»

Αφήστε το σύμπαν να γίνει μέρος της καθημερινής σας ζωής…

πηγη dinfo.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button