ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όχι, αυτό που υπάρχει κάτω από το όχημα, δεν είναι ένας σωρός από σκουπίδια..δειτε το!!!

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός αδέσποτων ζώων που ποτέ δεν βρήκαν την βοήθεια και την αγάπη που τους αξίζει. Μόνο στην χώρα μας, σύμφωνα με την Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία, τα αδέσποτα ζώα υπολογίζονται σε.. 3 εκατομμύρια!

Για αυτό ακριβώς, δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάθε φορά που ένα ζώο παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία για ευτυχία στην ζωή του από κάποιον ευγενικό άγνωστο, σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μας.

Πάρτε για παράδειγμα τον Eldad Hagar από τον φιλοζωικό σύλλογο «Ελπίδα για τα σκυλιά». Διέσχιζε με το αυτοκίνητο του, παρέα με τη συνεργάτη του Annie Hart, τους δρόμους του Compton, στην Καλιφόρνια, όταν παρατήρησε κάτι παράξενο κάτω από ένα σταθμευμένο όχημα.

dinfo.gr - Όχι, αυτό που υπάρχει κάτω από το αυτοκίνητο, δεν είναι ένας σωρός από σκουπίδια..

Αρχικά πίστεψε ότι είναι ένας σωρός από σκουπίδια. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως, συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι άλλο. Ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί που τον κοίταζε τρέμοντας από τον φόβο του.

Ο Τέο, όπως ονομάστηκε αργότερα, έτρεμε τους ανθρώπους. Οι προσπάθειές τους για να τον σώσουν στην αρχή αποδείχθηκαν μάταιες.

dinfo.gr - Όχι, αυτό που υπάρχει κάτω από το αυτοκίνητο, δεν είναι ένας σωρός από σκουπίδια..

Μετά από μεγάλη προσπάθεια όμως κατάφεραν τον μικρούλη Τεο να τους εμπιστευτεί και να ξεπεράσει το φόβο του.

Παρακολουθήστε το όμορφο βίντεο της διάσωσης του παρακάτω:

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button