ΔΙΑΦΟΡΑ

Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου  «Δύο ξένοι» δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται με τον χώρο του τουρισμού διατηρώντας ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλγαρία.

Τα τελευτεία νέα θέλουν τον Αίαντα Μανθόπουλο, μετά από έντονη αδιαθεσία να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ontime24.gr και τον Μιχάλη Πρέκα, ο γνωστός ηθοποιός και ανιψιός της αξέχαστης Ειρήνης Παπά νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου.

Τι συμβαίνει;

Όπως τόνισε η επί επτά χρόνια σύντροφός του στον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του εκτιμάται ως σταθερή. «Πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις πιθανότητες να πάνε όλα καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει. Αυτό πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Δύο ξένοι» δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Χαρακτηριστική ατάκα στην καριέρα του ηθοποιού ήταν η φράση «Αχ, βρε Αία!» του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου. Επίσης, είχε συμμετάσχει στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Mega «Το καρέ της Ντάμας».

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button