ΔΙΑΦΟΡΑ

10 Αγαπημένοι Έλληνες Που Πέθαναν Το 2019 Και Αρκετοί, Συγκλόνισαν Όλο Το Πανελλήνιο

Το 2019 ήταν μια χρονιά με τα…πάνω της και τα κάτω της! Συνέβησαν πολλά ευχάριστα γεγονότα, όμως είχαμε και μερικές ειδήσεις που συγκλόνισαν όλο το Πανελλήνιο! Οι θάνατοι διάσημων Ελλήνων μέσα στο 2019, σoκαραν όλη την χώρα!

Άνθρωποι με τεράστια καριέρα πίσω τους και άλλοι, που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο εξαιτίας της καλοσύνης που εξέπεμπαν, πεθάναν μέσα στο 2019 και άφησαν τους Έλληνες άφωνους και συντετριμμένους!

Θέμος Αναστασιάδης

Στις 22 Ιανουαρίου του 2019, ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης αφήνει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, μετά από ενάμιση χρόνο πάλης με τον καρκίνο! Ήταν μόλις 61 χρονών! Ο θάνατος αυτού του διάσημου Έλληνα, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο!

Φαίδων Γεωργίτσης

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σε ηλικία 80 ετών, χάνει την μάχη του με τον καρκίνο!

 Κώστας Σγόντζος

Διάσημος Έλληνας, που έγινε γνωστός για την παρουσίαση σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές! Αξέχαστος έμεινε στους Έλληνες, μέσα από τις εκπομπές: «Μουσικό Καλειδοσκόπιο»  και «Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα” .  Αξίζει να σημειωθεί, ότι συμμετείχε ενεργά και στο φεστιβάλ «Rock in Athens ’85» !

Τάκης Μόσχος

Σε ηλικία 68 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Μόσχος πέθανε μετά από πολλαπλά εγκεφαλικά που υπέστη, αφού πρώτα είχε πέσει σε κώμα. Νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο!

Τάσος Περζικιανίδης

Ένας ηθοποιός που έπαιξε σε πολύ επιτυχημένα σίριαλ όπως το “Εμείς κι Εμείς”, άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Ιουλίου του 2019!

Πάνος Ζάρλας

Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε πολύ, μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο Power of Love! Από το reallity αγάπης, βγήκε ο μεγάλος νικητής αλλά φαίνεται πως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Στις 31 Μαΐου του 2019 σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο διάσημος Έλληνας Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα!

Κώστας Ευριπιώτης

Ο θάνατος αυτού του διάσημου Έλληνα, σόκαρε όλο το πανελλήνιο! Πέθανε, στις 30 Μαΐου του 2019 σε ηλικία μόλις 56 ετών μετά από μάχη του με τον καρκίνο!

Τα πρώτα σημάδια εμφανίστηκαν όταν τον Μάιο του 2018 είχε κάνει μια σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, που όπως είχε δηλώσει ο ίδιος πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση μιας φλεγμονής! Αίσθηση είχε κάνει η απουσία του από τις πρόβες της παράστασης Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης που συμμετείχε! Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλευόταν στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο, λόγω καρκίνου.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ο θάνατος του διάσημου Έλληνα τραγουδοποιού, ακόμη και σήμερα μας πονάει όλους, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από όταν έγινε γνωστή η είδηση! Στα 63 του χρόνια, αφήνει την τελευταία του πνοή στο  σπίτι του που βρισκόταν στο Πτελεό Μαγνησίας ύστερα από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που κοιμόταν!

Τάκης Σπυριδάκης

Στα 61 του χρόνια, ο διάσημος Έλληνας φεύγει από την ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε πένθος όλη την Ελλάδα!

Σοφία Κοκοσαλάκη

Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, πέθανε σε ηλικία 46 ετών μετά από μάχη της με τον καρκίνο βυθίζοντας στη θλίψη όλο τον χώρο της μόδας και όχι μόνο! Μάλιστα, 2 μήνες μετά την επιδείνωση της κατάστασής της, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button