ΔΙΑΦΟΡΑ

Τώρα Παλεύει να κρατηθεί στην ζώη ο Δημήτρης Κόκοτας

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα, έδωσε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς κρίνεται σταθερή. Εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Όσο οι μέρες περνούν εντείνεται η ανησυχία για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Το πρωί της Δευτέρας (8/4), έγιναν γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του γνωστού τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε γιατί δεν προχωρά η αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση» εξήγησε στη συνέχεια.

«Η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται»

Η ίδια τόνισε επίσης: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έμεινε χωρίς σφυγμό για 8 λεπτά με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη για να τον επαναφέρουν.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button