ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταπληκτικά πλάνα μέσα από το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου. (Βίντεο)

 

Ο Ryan Deboodt τυχοδιώκτης και φωτογράφος χρησιμοποίησε ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος για να συλλάβει αυτό το βίντεο που δείχνει το τεράστιο μέγεθος του σπηλαίου Hang Son Doong στο Βιετνάμ. Το σπήλαιο είναι το μεγαλύτερο  στον κόσμο με βάθος 5,5 μίλια , 650ft πλάτος και ύψος 500ft, και το συντριπτικό έδαφος μοιάζει με κάτι από έναν άλλο κόσμο.

Τα πλάνα αυτά αναδεικνύουν την βλάστηση στις κορυφές των βράχων. Η διαδικασία αυτή του πήρε 8 ημέρες για να την ολοκληρώσει και ήταν υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει πολλά σχοινιά , ιμάντες και εξοπλισμό ασφαλείας. Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε πρώτη φορά το 1991 όταν ένας αγρότης σκόνταψε πάνω σε αυτό και αναζήτησε καταφύγιο μέσα στο σπήλαιο λόγο μιας καταιγίδας.  Από τότε κανείς δεν γνώριζε για το σπήλαιο για εκατομμύρια χρόνια.

Δείτε το βίντεο :

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button