ΔΙΑΦΟΡΑ

18χρονη Σήκωσε Αυτή τη Φωτογραφία στο Instagram και 5 Ώρες μετά Ξεψύχησε στο Κρεβάτι της

Μία νεαρή γυναίκα, πέθανε λίγο μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων μηνιγγίτιδας. Η κοπέλα, είχε μοιράσει μια selfie μέσω Instagram, λίγες ώρες νωρίτερα.

Η Chloe Boniface, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης, στις 7 Νοεμβρίου του 2018.

Αλλά η μητέρα της, Tarsha Boniface, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

 

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Chloe μοίρασε ένα selfie στο Instagram. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

 

 

Οι ειδικοί υγείας λένε ότι οι φοιτητές, είναι πιθανό να μοιράζονται τα μαχαιροπίρουνα, ποτά και τσιγάρα, τα οποία επιτρέπουν την εξάπλωση των μικροβίων.

«Όταν έφυγε από το σπίτι για το πανεπιστήμιο, είχαμε μιλήσει για τους κινδύνους που περιέχει το μοναχικό περπάτημα μέσα στη νύχτα και πως να φροντίσει να μην βάλουν τίποτα στο ποτό της, εάν πήγαινε σε κλαμπ. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μιλήσουμε μαζί της, σχετικά με την μηνιγγίτιδα και τα συμπτώματά της «, δήλωσε ο πατέρας της Chloe, Ρίκι Μπονιφάτς, στην Ημέρα της Γυναίκας.

Η οικογένεια υποβάλλει αίτηση για δωρεάν εμβόλιο, σε όλους τους νέους ενήλικες κάτω των 20 ετών. Είπαν πως θα είχαν πληρώσει για την Chloe, προκειμένου να λάβει το εμβόλιο, αν γνώριζαν πως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Chloe είχε μολυνθεί από το στέλεχος της νόσου Β, που συνήθως μεταδίδεται μέσω του φταρνίσματος, του σάλιου και του βήχα. Μετά το θάνατο της κόρης της, η κα Boniface ελπίζει να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν, ότι η ασθένεια που σκότωσε την Chloe, επηρεάζει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Είπε ότι η Χλόη ήταν μια γυναίκα, η οποία δεν προήλθε από φτωχή οικογένεια και πρόσεχε την υγεία της. Η θλιμμένη μητέρα απευθύνθηκε σε όλους τους γονείς, είτε πιστεύουν στον εμβολιασμό είτε όχι, να μελετήσουν τα γεγονότα, πριν στείλουν τα παιδιά τους στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk ΠΗΓΗ true.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button