ΔΙΑΦΟΡΑ

20 μωρά που είναι ολόιδια οι κούκλες τους!

 

Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια αν και είναι φορές που μοιάζουν καταπληκτικά!

Υπάρχουν, μάλιστα, περιπτώσεις που αδυνατεί κάποιος να ξεχωρίσει ποια είναι η κούκλα και ποιο το πιτσιρίκι! Αλλά μη νομίζετε πως είναι τα παιδιά που άρχισαν να μοιάζουν με κούκλες. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Η βιομηχανία των παιχνιδιών, θέλοντας να κάνει τις κούκλες πιο οικείες, άρχισε να τις φτιάχνει να μοιάζουν ολοένα και πιο ανθρώπινες!

Έτσι, η μόδα των πορσελάνινων παιχνιδιών που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα στην Κίνα, έδωσε τη θέση της σε παιχνίδια από δέρμα ή ακόμη και ξύλο.

Τα παιχνίδια έγιναν μαλακά και λιγότερο επικίνδυνα. Μαζί με τα υλικά, εξελίχθηκαν και τα σχέδια τους.

Ώσπου φτάσαμε στο σήμερα, με τις κούκλες να κατασκευάζονται σχεδόν καθ’εικόνα και ομοίωση των παιδιών. Τόσο πολύ, που είναι φορές που τα περνάει κανείς για δίδυμα!

Κι αν έχετε αμφιβολίες γι’αυτό, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες!

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button