ΔΙΑΦΟΡΑ

20χρονη έπεσε από το δεύτερο όροφο και σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Παγκράτι: 20χρονη έπεσε από το δεύτερο όροφο και σκοτώθηκε…Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Παγκράτι και σκοτώθηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κοπέλα έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου άλλη μία γυναίκα ηλικίας 36 ετών έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία έμενε.

Όπως έγινε γνωστό, η 36χρονη προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της από μπαλκόνι παρακείμενου σπιτιού. Στην προσπάθειά της γλίστρησε και έπεσε στο κενό στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button