ΔΙΑΦΟΡΑ

25 Νοεμβρίου 1995. Η τελευταία φορά που η Amber Hagerman έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της.

Η Amber "έδωσε" το όνομα της στο πρόγραμμα '#Amber_Alert'

25 Νοεμβρίου 1995. Η τελευταία φορά που η Amber Hagerman έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της.

Στις 13 Ιανουαρίου του 1996 κι ενώ έκανε ποδήλατο ένα φορτηγάκι σταμάτησε και εξαφάνισε την Amber. Η κοινωνία του Arlington του Texas κινητοποιήθηκε και το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου το πτώμα της βρέθηκε γυμνό από έναν σκύλο σε ένα χαντάκι.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι είχε παραμείνει ζωντανή δύο ημέρες πριν ξεψυχήσει. Είχε μια βαθιά τομή στο λαιμό, έφερε τραύματα σε όλο της το κορμί από χτυπήματα, είχε χτυπηθεί βάναυσα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά παραπάνω από μια φορά. Η Amber “έδωσε” το όνομα της στο πρόγραμμα ‘#Amber_Alert‘ το οποίο τελεί υπό τον συντονισμό του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα παιδιά. Ο δολοφόνος και βιαστής της Amber δεν βρέθηκε ποτέ.

Via fractalart.gr Επιμ:Δ.Ντζαδήμα Πηγή:K.Γκαράνη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button