ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γνωστός παθολόγος Θανάσης Καραμπάτος – Στο Νοσοκομείο και η κόρη του

Ο Θανάσης Καραμπάτος, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog. Προχθες συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο αλλά μάταια.

Χθες η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν και ήταν πολύ αγαπητός ως άνθρωπος στην τοπική κοινωνία.

Η κόρη του, επίσης ιατρός η ίδια, η οποία- παρεμπιπτόντως-βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button