ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Δείτε τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η σορός του Δημήτρη Γραικού μετά από 2,5 χρόνια βρέθηκε και δόθηκε στην οικογένειά του για ταφή ενώ πρώτα έγινε ιατροδικαστική εξέταση.

«Μαρτυρήθηκαν όλες οι συνθήκες υπό τις οποίες οδηγήθηκε σε θάνατο». Υπήρξαν κακώσεις που τον οδήγησαν στον θάνατο και μπορούμε να δούμε πώς προκλήθηκαν αυτές οι κακώσεις.

Μιλάμε για κακώσεις που έγιναν ενώ ήταν εν ζωή, και ξέρουμε επακριβώς τον μηχανισμό του θανάτου.

Ήταν πολλαπλές βίαιες ενέργειες που τον οδήγησαν στον θάνατο. Κακώσεις που οδήγησαν στον θάνατο», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η σύζυγος του αδικοχαμένου 59χρονου συγκλονίζει: «Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τον κτηνώδη τρόπο που βρέθηκε ο σύζυγός μου.

Σκέφτομαι, ξανασκέφτομαι γιατί μετά από δυόμιση χρόνια σίγουρα όλα τα περιμέναμε. Καλύτερα να μου έλεγαν ότι τον σκότωσε με ένα μαχαίρι, μία και κάτω.

Δεν υπέφερε. Ή με όπλο. Αυτό το πράγμα δεν βγαίνει από το μυαλό μου, αυτή η φρίκη, όταν σκέφτομαι τι πέρασε

αυτός ο άνθρωπος, δεν ξέρω, με στενοχωρεί πάρα πολύ, κι εμένα και τα παιδιά μου. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος θάνατος».

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button