ΔΙΑΦΟΡΑ

29χρονη νύφη και γαμπρός παντρεύτηκαν σε εκκλησία 150 χρόνων – Η τραγική ειρωνεία είναι ότι…

Η νύφη Λιζ Έλλις 29, παντρεύτηκε τον 31χρονο σύντροφο της Ντέιβιντ Χάουσγουορντ, στην εκκλησία St.John. Αυτό το ζευγάρι είναι το 6ης γενιάς ζευγάρι του δυτικού Yorkshire που παντρεύεται σ’αυτή την εκκλησιά.

Οι γονείς της Ουίλιαμ και Σάρα παντρεύτηκαν στην ίδια εκκλησία το 1982. Μία νύφη, κατάφερε να γίνει η έκτη της γενιάς της που παντρεύεται στην εκκλησία που έχτισε ο προ προπάπους της.

Η 29χρονη Λιζ Έλλις, δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί 4 χρόνια 31χρονο σύντροφο της , Ντέιβιντ, στην εκκλησία St.John’s στο Baildon, στο δυτικό Yorkshire.

Η εκκλησία χτίστηκε από τον πρόγονος της Λιζ, τον Τζον Έλλις τον 1848, και έχει φιλοξενήσει αμέτρητους, γάμου, βαπτίσεις και κηδείες, συμπεριλαμβανομένου και των γονιών της Λιζ, Ουίλιαμ και Σάρα Έλλις το 1982.

Η Λιζ είπε: Όταν ο Ντέιβ μου έκανε πρόταση γάμου δεν τέθηκε ποτέ ως ζήτημα το που θα παντρευτούμε.”
Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καμία άλλη εκκλησία, είναι πανέμορφη και όλη η οικογένεια μας είναι περήφανοι για την ύπαρξη της.

Ακόμα και οι συγγενείς από την μεριά της μητέρας μου παντρεύονται εδώ. Δεν είναι κάτι το οποίο συζητήσαμε και πολύ, απλά συμβαίνει. O επιχειρηματίας Ντέιβ πρόσθεσε: Οι τελευταίοι γάμοι στους οποίους έχω πάει είναι στα ξαδέρφια της Λιζ, οι οποίοι έγιναν πάλι εδώ.

Δεν είναι όμως μόνο η εκκλησία που έχει παραμείνει από γενιά σε γενιά για 6 ολόκληρες γενιές αλλά και η κατασκευαστική εταιρεία – Ουίλιαμ Έλλις και Υιοί που λειτουργεί 150 χρόνια. Ξεκίνησε περίπου μαζί με το χτίσιμο της εκκλησίας αλλά εικάζεται ότι λειτουργούσε και άλλα 50 χρόνια.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button