ΔΙΑΦΟΡΑ

31χρονη μητέρα ξυπνούσε κουρασμέvη κάθε πρωί – Όταv τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας… (Video)

31χρονη μητέρα έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνο όπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια και για πόσο λόγο ξυπνάει κουρασμένη.

Αυτό που είδε εξηγούσε τα πάντα και επειδή πολλοί γονείς θα καταλάβουν, αποφάσισε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο! Ξεκινάει με την 31χρονη να είναι στο κρεβάτι. Αλλά μετά τις 10.00 μ.μ όλα αλλάζουν! Ενώ, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Melanie να σηκώνετε από το κρεβάτι, να φεύγει από το δωμάτιο και όταν γυρνάει έχει το μωρό της στην αγκαλιά. Αφού τον έβαλε να κοιμηθεί δίπλα της, εκείνος ήταν πολύ ανήσυχος και δεν σταματούσε να κουνιέται.Η Melanie φαίνεται να κοιμάται λίγο ακόμα αλλά ανοίγει συχνά τα μάτια της αφού ο γιος της δεν σταματάει να στροβιλίζεται τριγύρω. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή!

Περιμένετε να δείτε τι συμβαίνει μετά, που δικαιολογεί εντελώς γιατί είναι τόσο κουρασμένη το πρωί. Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει πόσο δύσκολη είναι στην πραγματικότητα η δουλειά του γονιού:

 

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button