ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για την 36χρονη Χρυστάλλα που ξεψύχησε στην άσφαλτο – Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Θρήνος για την 36χρονη Χρυστάλλα που ξεψύχησε στην άσφαλτο – Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το απόγευμα στην άσφαλτο, με άλλη μια οδηγό να προστίθεται στον μαύρο κατάλογο της ασφάλτου.

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 36χρονης Χρυστάλλας Κουμούσιη, που έμελλε να σβήσει στην άσφαλτο έπειτα από νέο θανατηφόρο που σημειώθηκε το απόγευμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 16:00 το απόγευμα σαλούν όχημα που οδηγούσε η 36χρονη επί της οδού Πριάμου στην Κάτω Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, διπλοκάμπινο, που οδηγούσε 26χρονος.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να κρατήσουν στη ζωή της 36χρονη Χρυστάλλα υπέκυψε στα τραύματά της.

θανατηφόρο Πάφος

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του δεύτερου οδηγού, 26 ετών, αυτή είναι εκτός κινδύνου. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.

36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του νέου δυστυχήματος.

Η άτυχη Χρυστάλλα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πάφο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

36χρονη νεκρή Πάφος

Πηγή: Reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button