ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ

4 χρόνια χωρίς τον γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη -ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ: Μία σύγχρονη μορφή της Ορθοδοξίας του 21ου αιώνα!!! Ταπεινός με άφθονη αγάπη για τον Θεό και τον συνάνθρωπο και μία ιδιαίτερη ευλάβεια στον Άγιο Νεκτάριο, Επίσκοπο Πενταπόλεως καθώς τον είχε δει ολοζώντανο και τον θεράπευσε από τον καρκίνο, όπως εξηγεί ο ίδιος.

Ο Γέροντας Νεκτάριος (Βιτάλης) εκοιμήθη εν Κυρίω τα χαράματα της 8ης Φεβρουαρίου 2018, στις 5.30.

Να αναφερθεί ότι ο μακαριστός γέροντας Νεκτάριος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, παρόλο αυτα νυχθημερόν έδινε την ευχή του και τις συμβουλές του σε εκατοντάδες πιστούς.

Μαρτυρία του δημοσιογράφου και εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για τα όσα του είπε ο μακαριστός γέρων Νεκτάριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο κελί του στη Καμάριζα Λαυρίου.

Η φήμη του γέροντα είχε επεκταθεί και στο εξωτερικό για αυτό τα τελευταία χρόνια της ζωής του περίμεναν ακόμα και στην ουρά  οι πιστοί για να πάρουν την ευχή του!!!

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button