ΔΙΑΦΟΡΑ

43χρονη γυναίκα είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους – Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει (Video)

Σοκάρει η ιστορία μίας 43χρονης γυναίκας που είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους, αυτό όμως που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει πραγματικά

Mία 43χρονη γυναίκα ξεπέρασε κάθε όριο σκληρότητας και παράνοιας για να κρατήσει τον σύντροφό της για τον εαυτό της.

Οι αρχές στο Lawrence County στην Αλαμπάμα, σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τη φοβερή ιστορία μιας γυναίκας και το τέχνασμα που σκαρφίστηκε για να κρατήσει τον σύντροφό της. Η 43 ετών Anita Parker, προσποιούνταν πως ήταν έγκυος, για 7 ολόκληρους μήνες!

Ένα πρωί, όταν ο φίλος της πήγε στη δουλειά, η Anita τον κάλεσε και του είπε να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι γιατί μόλις είχε αποβάλει. Ο κακόμοιρος άντρας, ο οποίος πίστευε ότι όντως ήταν έγκυος, άφησε τη δουλειά και γύρισε πίσω στο σπίτι όπου ανακάλυψε την Anita σε μια λίμνη αίματος. Του είπε μάλιστα ότι είχε ρίξει (και πατήσει το καζανάκι) το άψυχο μωρό στην τουαλέτα.

Εκείνος την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όμως του αποκάλυψαν ότι ποτέ δεν ήταν έγκυος και ότι απλά φούσκωνε το στομάχι της για να τον ξεγελάσει.

Από που είχε προέλθει όμως όλο αυτό το αίμα; Από τη στιγμή που ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το Τσιουάουα του πουθενά, μέχρι που ανακάλυψε το δύστυχο ζώο στον κάδο, ξεκοιλιασμένο!

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button