ΔΙΑΦΟΡΑ

81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο – Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Αδιανόητο!

Μια γενναία γιαγιά, 81 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Βρετανία εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξουδετέρωσε μια γυναίκα που αποπειράθηκε να την κλέψει ενώ έβγαζε χρήματα από το ATM.

Η Ντορίν Τζόουνς βρισκόταν μπροστά στο ATM σε πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, όταν δέχθηκε επίθεση από μια νεαρή έγκυο γυναίκα που αρχικά πλησίασε την 81χρονη ζητώντας ελεημοσύνη.

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος απαθανάτισε τη δύο φορές χήρα και συνταξιούχα γιαγιά να αρπάζει τη νεαρή κακοποιό και να την αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Η γιαγιά… νίντζα είπε για το περιστατικό: «Δεν περίμενε να αντιδράσω. Ήταν βέβαιη ότι θα είμαι ευάλωτη λόγω ηλικίας. Αλλά σας λέω τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Η Ντορίν δεν είναι εύκολος στόχος».

Η Βρετανίδα πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το εξής: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αρπάξει τα λεφτά, τα οποία απέκτησα με τόσο κόπο».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button