ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρίκη με αυτό που έκανε ανήλικος σε συμμαθητή του – Πρωτόγνωρα πράγματα στη χώρα μας

Νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους

Νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκε στην Σκύδρα Πέλλας όπου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έσβησε αναμμένο τσιγάρο σε συμμαθητή του μικρότερης τάξης.

Τι συνέβη
Αναλυτικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα της Πέλλας karatzova.com μαθητής της Β’ τάξης γυμνασίου του δήμου Σκύδρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ’ Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο!

Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελλόμενος έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κι άλλες καταγγελίες για το μαθητή

Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον καταγγελλόμενο στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο με περιστατικά εντός σχολείου.

Μεσολόγγι: 15χρονη γρονθοκόπησε 13χρονη στο προαύλιο του σχολείου

Σε έξαρση βρίσκονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Ένα νέο συμβάν καταγράφηκε στο 1ο Γυμνάσιο στο Μεσολόγγι, όπου μία 15χρονη δέχτηκε επίθεση από 13χρονη μαθήτρια στην αυλή του σχολείου τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Η 15χρονη μαζί με την μητέρα της κατήγγειλαν την ανήλικη για ξυλοδαρμό. Όπως περιέγραψαν, η 13χρονη πλησίασε την 15χρονη από πίσω κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τής φόρεσε στο κεφάλι κουκούλα από το φούτερ που φορούσε για να μην μπορεί να βλέπει και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι και στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σχηματίστηκε δικογραφία τόσο εναντίον της ανήλικης όσο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button