ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ-Νεκρός στο σπίτι του ο Φίλιππος Κρητιώτης

Θρίλερ-Νεκρός στο σπίτι του ο Φίλιππος Κρητιώτης

Η αστυνομία ανακοίνωσε ξεκίνησε έρευνα σχετικά με «τον ύποπτο», όπως τον χαρακτηρίζει, θάνατο του διπλωμάτη. Τι συνέβη; Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Βουκουρέστι βρέθηκε, ο πρέσβης της Κύπρου στη Ρουμανία, Φίλιππος Κρητιώτης.

Ο Κύπριος διπλωμάτης πέθανε το Σάββατο το βράδυ και σύμφωνα με πρώτα στοιχεία, είχε καρδιακά προβλήματα, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου θα καθοριστεί μετά από νεκροψία. Τον θάνατο του διπλωμάτη ανακοίνωσε επισήμως και το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου.

Η ανακοίνωση του Κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών

«Είναι με βαθιά θλίψη και συγκίνηση που αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συνάδελφο, Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βουκουρέστι, Φίλιππο Κρητιώτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τα χαράματα της Κυριακής. Ο Φίλιππος Κρητιώτης υπήρξε μέλος της Διπλωματικής μας Υπηρεσίας για είκοσι επτά χρόνια και υπηρέτησε με συνέπεια και ζήλο, μεταξύ άλλων, ως Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία και Πρέσβης της Κύπρου στην Φινλανδία και την Ρουμανία. Διακρινόταν για την ευγένεια, την εργατικότητα και το ήθος του. Ήταν αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του και η προσφορά του αξιέπαινη και πολύπλευρη», αναφέρει.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button