ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλλnπτη τpαγωδία στη Θεσσαλονίκη – Έβαλε τέλος στη ζωή της με τον πιο φρıχτό τρόπο

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα να κάνει έπεσε από τον 5ο όροφο και εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η 49χρονη γυναίκα έκανε αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της εντός του διαμερίσματός της, σε πολυκατοικία επί της στην Ξηροκρήνη, κόβοντας τις φλέβες των χεριών της.

Μάταια προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα να κάνει «βουτιά θανάτου» από τον 5ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μία 49χρονη γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εντός του διαμερίσματός της, σε πολυκατοικία επί της οδού Σταματίου Ρεγκούγκου, στη Ξηροκρήνη, κόβοντας τις φλέβες των χεριών της. Στη συνέχεια, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος 5ου ορόφου και έπεσε στο κενό, χάνοντας ακαριαία τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που απέκλεισε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών διενεργεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 49χρονης.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button