ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός που έπαιζε την Παναγία από τη σειρά ”Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”!

Οι περισσότεροι την γνωρίζουν από τον ρόλο της Παναγίας στην βραβευμένη τηλεταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο “Ιησούς από τη Ναζαρέτ”.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει την τιμητική της κάθε Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1. Η ίδια πολύ νέα σε ηλικία, έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό, όπως άλλωστε κι ο συμπρωταγωνιστής της, Ρόμπερτ Πάουελ, στον ρόλο του «Ιησού».

Η Ολίβια Χάσεϊ  γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκοτσέζικες ρίζες. Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας.

Από τα 13 της ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Το 1971 η παντρεύτηκε τον Dean Paul Martin, γιο του Dean Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Χώρισαν το 1978. Ο Marton, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της ήταν o Ιάπωνας μουσικός, ο Akira Fuse. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1980, έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989. Το 1991 η Ολίβια Χάσεϊ παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον David Glen Eisley  με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Δεν ήθελε να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπεία και έκανε αμέσως διπλή μαστεκτομή. Η Ολίβια Χάσεϊ  45 χρόνια μετά το τέλος της εμβληματικής σειράς, έχει αλλάξει αρκετά.

Πως είναι σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ

37 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την πρώτη προβολή της θρυλικής σειράς του Franco Zeffirelli ”Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”…

Στο ρόλο της Παναγίας είδαμε τη νεαρή τότε ηθοποιό Olivia Hussey η οποία κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο όσο και με την φυσική της ομορφιά!

Σήμερα η εν λόγω κυρία είναι 71 χρόνων και όπως θα δείτε παραμένει γοητευτική!

 

πηγη pronews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button