ΔΙΑΦΟΡΑ

Κραυγή απόγνωσης από τον αγαπημένο Γιάννη Βογιατζή

Κραυγή απόγνωσης από τον Γιάννη Βογιατζή: «Δεν έχω κανέναν, είμαι εντελώς μόνος χωρίς σύζυγο και χωρίς παιδιά»

Σε αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες του Πάσχα, ο Γιάννης Βογιατζής μας συναρπάζει με μια ειλικρινή αποκάλυψη των συναισθημάτων του.

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα της εκπομπής “Δύο” στις 10, αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης συνεχίζει να μας ταξιδεύει με αναμνήσεις από τη λαμπρή εποχή του κινηματογράφου και από την προσωπική του ζωή.

Γιάννης Βογιατζής: Τα Όσα Ανέφερε

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Δύο τις 10, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μεταξύ μας θα πω μια κουβέντα που δεν την έχουν πει άλλοι. Εγώ προτιμώ τον κινηματογράφο και όχι το θέατρο. Για να κάνεις το καλό θέατρο, πρέπει να έχεις κάνει κινηματογράφο…

Όταν με πρωτοφώναξε ο Φίνος να παίξω κάτι, γιατί κατέβαινα με ένα μικρό ρολάκι, και μου λέει “Α σε θέλω εσένα”. Ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και μου κόπηκαν τα γόνατα. Ήταν πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες του. Έλεγε στη Μάρθα Καραγιάννη “άλλο τι κάναμε τη νύχτα κι άλλο η δουλειά”. Και τρελάθηκε η Μάρθα, έπεσε στην αγκαλιά μου και έκλαιγε».

Ο σπουδαίος Γιάννης Βογιατζής συνέχισε να διηγείται ιστορίες από εκείνη τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου: «Το ήθελε το παιχνίδισμα με τη Ρένα Βλαχοπούλου ο Δαλιανίδης. Ήταν σπουδαίος σκηνοθέτης, μας έβλεπε στρατιώτες και ας ήμασταν χίλια χρόνια φίλοι. Με φόβισε το να καβαλήσω το καλάμι και δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου καθόλου. Προσπαθούσα να είμαι αληθινός και ήταν η ανταμοιβή μου! Πάντα κρίνεσαι, δίνεις εξετάσεις συνεχώς».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βογιατζής παραδέχτηκε: «Όλα τα παιδιά έχουν αγαπήσει τη μάνα τους, εγώ τη λάτρεψα. Σε σημείο που ο πατέρας μου έλεγε “Αν δεν ήξερα τον γιο μου, θα έλεγα ότι είναι εραστής σου”. Η αγάπη κουνάει και βουνό!».

Ο αγαπημένος ηθοποιός κατέληξε λέγοντας με συγκίνηση: «Είμαι πεντάρφανος. Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό. Έχει πεθάνει κι ο αδερφός μου! Είμαι μόνος μου αλλά έχω τον γιο μου, τη νύφη μου, τον εγγονό μου και αδελφικούς φίλους. Είναι φίλοι μου, ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι κι αυτό είναι μια ανταμοιβή, ένα κουράγιο να συνεχίζεις τη ζωή».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button