ΔΙΑΦΟΡΑ

“Γιατί με πολεμάτε ακόμα;” Πλάνταξε στο κλάμα ο Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε αυτό για την μικρή Λυδία

Το επώνυμο της μητέρα της έχει η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, εδώ και λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω κύκλων του αντέδρασε στην είδηση που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, και ανέφερε ότι η κόρη του Λυδία άλλαξε το επίθετό της, λαμβάνοντας το πατρικό της δολοφονημένης μητέρας της.

Γλυκά Νερά: Πότε έβαλε τα κλάματα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ειδικότερα οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν την αλλαγή του επιθέτου κατόπιν αιτήσεως της οικογένειας από Λυδία Αναγνωστοπούλου σε Λυδία Κράουτς.

Ο πατέρας της δήλωσε στεναχωρημένος: «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Να είναι καλά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του».

Η ανήλικη πλέον ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.

Πηγή: www.fanpage.gr

To «nea-news.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button