ΔΙΑΦΟΡΑ

Οδηγός σχολικού κάνει πλεξούδες κάθε πρωί στα μαλλιά ορφανής μαθήτριας που έχασε τη μαμά της από σπάνια ασθένεια

Μία οδηγός λεωφορείου έφερε λίγη χαρά στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού κάνοντας κάθε πρωί τα μαλλιά της πλεξούδες από τότε που πέθανε η μητέρα της.

Όταν η μητέρα της Isabella Pieri “έφυγε” από μια σπάνια ασθένεια, το κορίτσι δεν είχε κανέναν άλλο που να μπορεί να της φτιάχνει τα μαλλιά της κάθε πρωί μέχρις ότου η οδηγός του σχολικού λεωφορείου της, Tracy Dean, άρχισε να της φτιάχνει τα μαλλιά, σύμφωνα με την KSL TV.

Το μικρό κορίτσι από την Alpine της Utah ήθελε πάντα τα μαλλιά της να είναι περιποιημένα για το σχολείο, αλλά ούτε η ίδια ούτε ο μπαμπάς της ήξεραν πώς να φτιάχνουν πλεξούδες μέχρι που ανέλαβε δράση η Tracy.

Η Tracy κάνει πλεξούδες στα μαλλιά της Isabella κάθε πρωί και λέει στο KLS: “Δεν μπορείς να ντρέπεσαι, πρέπει να μιλάς μαζί τους. Να τα αντιμετωπίζεις σαν τα δικά σου παιδιά.”

Οι πλεξούδες στα μαλλιά έχουν επηρεάσει πολύ το κοριτσάκι, η οποία έγραψε για την Tracy: “Τη βλέπω σαν τη μαμά μου.”

“Και με κάνει να νιώθω χαρούμενη και ανυπομονώ κάθε πρωί να δω τι θα μου κάνει,” είπε το μικρό κορίτσι. Ο μπαμπάς της Isabella, ο Philip Pieri, συγκινήθηκε όταν μίλησε για το πόσο ευγνώμων είναι για την καλή πράξη της Tracy.

“Η Tracy δεν είναι υποχρεωμένη αλλά το κάνει για να βοηθήσει, της είμαι ευγνώμων,” είπε.

Πριν έρθει η Tracy, ο Philip πάλευε πάντα με τα μαλλιά της Isabella και παραδέχτηκε ακόμη ότι, όταν η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή, εκείνος έκανε στην κόρη του ένα γενναίο κούρεμα.

Αρχικά της έκανα ένα γενναίο κούρεμα γιατί δεν ήξερα πώς να τα ξεμπερδεύω, δεν ήξερα τίποτα,” είπε.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button