ΔΙΑΦΟΡΑ

Τεpάστιος θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο πριν από λίγο

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια με τη ΜΕΘ στο «Αττικόν» και το παράπονο του βουλευτή – Έφυγε σε ηλικά 79 ετών ο Δημήτρης Καλλιάνος

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικά 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

 

 

Η περιπέτεια του πατέρα του στο «Αττικόν», η απάντηση Γεωργιάδη και οι εξηγήσεις του νοσοκομείου

Στο μεταξύ, αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε στο protothema.gr ότι «όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα βγουν όλα στο φως. Το τι λέει ο κάθε ένας δεν με ενδιαφέρει.

Δεν με απασχολεί η γνώμη τρίτων που δεν γνωρίζουν τι συνέβαινε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Υπόσχομαι ότι όλα θα βγουν και τότε θα καταλάβουν ποιος έχει δίκιο. Διότι έχω στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια». Η παραπάνω δήλωση του κ. Καλλιάνου είναι ένα μήνυμα προς όλους εκείνους, όπως λέει, που χωρίς να γνωρίζουν τι συνέβη στο δωμάτιο που βρισκόταν ο πατέρας του μέχρι να μεταφερθεί στην εντατική κάνουν δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Η περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Αττικόν»

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, στο οποίο περιγράφει την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπισή του σε συγκεκριμένο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ακούγοντας κανείς το βίντεο, τού δημιουργούνται ερωτήματα σε σχέση με τη μεταχείριση του ασθενή και τυχόν αδιαφορία από το ιατρικό προσωπικό.

Τόσο, όμως, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετούμενοι για το περιστατικό, διαβεβαιώνουν πως ακολουθήθηκε κατά γράμμα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ισχύει για κάθε ασθενή του ΕΣΥ.

Η βασική ένσταση της οικογένειας και αιτία της έντασης που αποτυπώνεται στο βίντεο είναι η παραμονή του 79χρονου εκτός ΜΕΘ για ημέρες, με τον γνωστό μετεωρολόγο να αφήνει να εννοηθεί ότι εάν είχε μπει νωρίτερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πιθανόν η υγεία του να έβαινε βελτιούμενη.

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη όταν ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσιοποίησε ένα βίντεο. Σε αυτό, με δάκρυα στα μάτια κατηγόρησε γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες ο πατέρας του ότι δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στη φροντίδα του. Μάλιστα, αναφέρεται ευθέως στον γιατρό που χειρούργησε τον Δημήτρη Καλλιάνο για το διαβητικό πόδι, καθώς και άλλους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι υποστήριζαν πως ο ασθενής πάει καλά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βίντεο, ενώ έπαθε ανακοπή και τελικά εισήχθη σε ΜΕΘ. «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», λέει συγκεκριμένα.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button