ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Nestle: Η Perrier καταστρέφει εκατομμύρια μπουκάλια νερού λόγω μόλυνσης από βακτήρια
Η Perrier, θυγατρική της Nestle, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μόλυνση δύο εκατομμυρίων μπουκαλιών νερού από βακτηρίδια και μικρόβια.

«Πολλές παρτίδες φιαλών» που ισοδυναμούν με «αρκετές εκατοντάδες παλέτες» καταστράφηκαν, σύμφωνα με τη Nestlé.

Η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει το επίπεδο της μόλυνσης, αλλά έχει διαβεβαιώσει ότι «όλα τα μπουκάλια στην αγορά μπορούν να καταναλωθούν πλέον με απόλυτη ασφάλεια».

Nestle: Η Perrier καταστρέφει εκατομμύρια μπουκάλια νερού λόγω μόλυνσης από βακτήρια
Ο όμιλος έχει ήδη αντιμετωπίσει κατηγορίες για τη μεταχείριση των εμπορικών σημάτων νερού Vittel, Contrex και Hépar, καθώς και της Perrier.

Σύμφωνα με την Nestle η παρουσία των μολυσματικών βακτηριδίων εντοπίστηκε μετά από τις πολύ έντονες βροχοπτώσεις μετά την καταιγίδα Monica που έπληξε τη νοτιοανατολική Γαλλία στα μέσα Μαρτίου.

Το πηγάδι, στο Vergèze, κοντά στη Nîmes, παρέχει νερό για τη μάρκα Perrier από τότε που δημιουργήθηκε το 1903.

Η λειτουργία του πηγαδιού, «θα ξαναρχίσει την κατάλληλη στιγμή υπό τον έλεγχο των αρχών», σύμφωνα με τη Nestlé.

Η εταιρία παραγωγής μεταλλικού νερού δέχεται πιέσεις από τα τέλη Ιανουαρίου, αφού παραδέχτηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει απαγορευμένες διαδικασίες σε ορισμένες από τις μάρκες του για να διατηρήσει την ποιότητα.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button