ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν το χωράει ο νους: Νεκρή 9χρονη μπροστά στα μάτια του πατέρα της, τη σκóτωσε ο γείτονας επειδή «έκανε φασαρία»

Δεν το χωράει ο νους

Μία 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο, στην Αμερική, όταν την πυροβόλησε γείτονας, επειδή έκανε φασαρία, μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Ειδικότερα, το κopιτσάκι επέστρεφε με το πατίνι της από το παγωτατζίδικο, απέναντι από την πολυκατοικία που έμενε με την οικογένειά της, όταν ένας γείτονας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του και παραπονέθηκε ότι κάνει πολλή φασαρία και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, τη σημάδεψε με όπλο και την πυροβόλησε.

Ο πατέρας της, που την περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας, άκουσε τον πυροβολισμό και φώναξε την κόρη του να τρέξει κοντά του, πριν συνειδητοποιήσει ότι η σφαίρα προοριζόταν για εκείνη.

Ο γείτονας είχε κάνει παράπονα κι άλλες φορές στο παρελθόν για το άτυχο κopιτσάκι και γκρίνιαζε ότι μιλάει δυνατά και κάνει φασαρία.

Η 9χρονη πέθανε σχεδόν ακαριαία

Η Serabi, που θα πήγαινε 4η δημοτικού, έχασε τη ζωή της σχεδόν ακαριαία, μπροστά στα έντρομα μάτια του πατέρα της και των υπόλοιπων γειτόνων.

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button