ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: Αυτός είναι ο 49χρονος που ανασύρθηκε νεκρός από αρδευτικό κανάλι

Τραγικός επίλογος γράφτηκε  στην αγωνιώδη αναζήτηση του 49χρονου Γιάννη Καραΐσκου από τη Γλαύκη Λάρισας, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και περίπου ένα μήνα, από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι στον επαρχιακό δρόμο Πλατυκάμπου – Γλαύκης.

Για την ανάσυρση της σορού που ήταν σε προχωρημένη σήψη, συνέδραμε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί σήμερα στις 4.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Γλαύκης.

Νεκρός ξαφνικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ηλίας – Είχε παντρευτεί τον Ιούλιο

Στο πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Πάφος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ανδρέα Ηλία.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, ενώ από νωρίς το πρωί πολλοί είναι εκείνοι που τον αποχαιρετούν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.

Γνωστός ως Ανδρέας Red Bull, από την πολύχρονη του επιχειρηματική δραστηριότητα στην ομώνυμη εταιρεία, ήταν ένας δοτικός και γεμάτος όρεξη για ζωή άνθρωπος.

Μάλιστα στις αρχές Ιουλίου είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του με πολιτικό γάμο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία. Ο Ανδρέας έφυγε σε ηλικία 44 ετών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button