ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Κατά Μάρκο 13

Όταν ο Ιησούς βγήκε από το ναό και ξεκίνησε να φύγει, ήρθαν οι μαθητές Του για να του δείξουν τα οικοδομήματα του ναού. Ο Ιησούς όμως τους είπε: “Τα βλέπετε όλα αυτά; Σας διαβεβαιώνω πως δε θα μείνει εδώ πέτρα πάνω στη πέτρα, όλα θα γκρεμιστούν”.
Ύστερα ο Ιησούς πήγε και κάθισε στο όρος των ελαιών. κι ήρθαν οι μαθητές Του και τον ρώτησαν ιδιαιτέρως: “Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά, και ποιό σημάδι θα δείξει πως πλησιάζει η συντέλεια του κόσμου;”

Ο Ιησούς τους απάντησε: “Προσέχετε μη σας ξεγελάσει κανείς. Γιατί πολλοί θα εμφανιστούν επί τω ονόματί μου λέγοντες, εγώ ειμί ο Χριστός, και θα παραπλανήσουν πολλούς. Τότε θα ακούσετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι, προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος. Γιατί το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί ενάντια στο άλλο και το ένα βασίλειο ενάντια στο άλλο, και θα πέσει πείνα και θα γίνουν σεισμοί σε διάφορους τόπους. Όλα αυτά όμως είναι σαν τους πρώτους πόνους της γέννας.

Εσείς να προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα σας παραδώσουν σε δικαστήρια, θα σας δείρουν σε συναγωγές, θα σας οδηγήσουν μπροστά σε ηγεμόνες και βασιλιάδες εξαιτίας Μου, για να δώσετε σ’ αυτούς μαρτυρία για μένα. Αλλά πρέπει πρώτα να κηρυχτεί το ευαγγέλιο σ’ όλους τους λαούς. Όταν σας σύρουν στα δικαστήρια, μην αγωνιάτε εκ των προτέρων για το τι θα πείτε, αλλά ό,τι σας φωτίσει ο Θεός εκείνη την ώρα αυτό να πείτε. Γιατί δε θα είστε εσείς που θα μιλάτε αλλά το Αγιο Πνεύμα. Επίσης, θα παραδώσει αδερφός τον αδερφό στο θάνατο, και πατέρας το παιδί. Και θα ξεσηκωθούν τα παιδιά να θανατώσουν τους γονείς. Όλοι θα σας μισούν εξαιτίας Μου. Όποιος όμως μείνει σταθερός ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.

Θα δείτε και το βδέλυγμα της ερημώσεως να στέκεται εκεί που δεν πρέπει – ο αναγνώστης ας καταλάβει. Τότε όσοι θα βρεθούν στην Ιουδαία ας φύγουν στα βουνά. Όποιος βρεθεί στο λιακωτό να φύγει χωρίς να μπεί στο σπίτι του να πάρει κάτι μαζί του. Κι όποιος βρεθεί στο χωράφι να μην επιστρέψει πίσω να πάρει το πανωφόρι του. Αλίμονο σ’ εκείνες τις γυναίκες που θα είναι κείνες τις μέρες έγκυες ή θα θηλάζουν!

Προσεύχεστε να μην συμβούν αυτά το χειμώνα. Γιατί τα δεινά που θα συμβούν τότε θα’ναι τέτοια, που δε ξανάγιναν ως τώρα, από τότε που δημιούργησε ο Θεός τον κόσμο, ούτε και θα ξαναγίνουν. Κι αν ο Κύριος δεν λιγόστευε τις μέρες των δεινών, δε θα γλίτωνε κανένας. Για χάρη όμως των εκλεκτών που διάλεξε, λιγόστεψε τις μέρες.

Αν κάποιος τότε σας πει”να, εδώ είναι ο Μεσσίας, να, εκεί είναι”, να μην τον πιστέψετε. Γιατί θα εμφανιστούν ψευτομεσσίες και ψευδοπροφήτες που θα κάνουν φοβερά και τρομερά θαύματα για να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατό, ακόμη κι όσους διάλεξε ο Θεός. Εσείς όμως να προσέχετε. Σας τα είπα όλα πριν γείνουν.

Εκείνες όμως τις μέρες, ύστερα από τα δεινά εκείνα, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δε θα δείνει πια το φως του, τα άστρα θα πέφτουν από τον ουρανό, και οι ουράνιες δυνάμεις που κρατούν την τάξη του σύμπαντος θα διασαλευτούν. Τότε θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται πάνω σε σύννεφα με πολλή δύναμη και δόξα. Θα στείλει τότε τους αγγέλους και θα συνάξει τους εκλεκτούς Του από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, απ’ όλα τα πέρατα της γης.

Πάρτε μάθημα από τη συκιά: όταν πια μαλακώσουν τα κλαδιά της και βγάλουν φύλλα, καταλαβαίνετε ότι πλησιάζει το καλοκαίρι. Έτσι και σεις, όταν δείτε να γίνονται αυτά, να καταλάβετε ότι πλησιάζει το τέλος, ότι βρίσκεται πολύ κοντά.
Σας βεβαιώνω πως όλα αυτά θα γίνουν όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς.

Ο σημερινός κόσμος θα πάψει να υπάρχει, τα λόγια Μου όμως ποτέ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button