ΔΙΑΦΟΡΑ

Φpίκη: Πίτμπουλ κατασπάpαξαν μωpάκι μόλις 13 μηνών

Ιταλία: Δύο πίτμπουλ επιτέθηκαν και σκότωσαν μωρό 13 μηνών – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα η μητέρα του που προσπάθησε να το σώσει

Ένα μωρό δεκατριών μηνών άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί έπειτα από επίθεση δύο πίτμπουλ σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από την Νάπολη.

Ενώ το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του, ξαφνικά τα δύο σκυλιά -τα οποία ανήκουν σε οικογενειακή φίλη- του επιτέθηκαν, «αρπάζοντάς το» από τον άνδρα και τραυματίζοντάς το σε όλο του το σώμα. Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να το σώσει, προτάσσοντας το σώμα της ως ασπίδα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

 

 

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο του τραγικού συμβάντος, αλλά το παιδάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

«Κυριολεκτικά το άρπαξαν από τα χέρια του θείου του και το δάγκωσαν. Η κτηνιατρική υπηρεσία θα πάρει και τα δύο σκυλιά που δεν ανήκαν στην οικογένεια που επλήγη από αυτή την τραγωδία αλλά σε μια άλλη οικογένεια που ζει στο ίδιο σπίτι.

Ήταν μια άγρια ​​επίθεση και παρά το ότι συγγενείς του παιδιού επενέβησαν για να το απελευθερώσουν, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα» δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο δήμαρχος της Έμπολι (Σαλέρνο), Μάριο Κόντε. «Όλα συνέβησαν ξαφνικά, μέσα σε λίγες στιγμές και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς συνέβη καθώς αυτά τα σκυλιά βρίσκονταν πάντα εκεί. Η οικογένεια του παιδιού μάλλον νοίκιαζε το σπίτι. Είναι μια τραγωδία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινότητα» πρόθεσε ο δήμαρχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button