ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονισμένη με την απώλεια του η Ξένια Καλογεροπούλου – «Η μισή ζωή μου»

Ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ηθοποιό με μεγάλη διαδρομή στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

O καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος με την σημαντική αυτή απώλεια και τόσο συνάδελφοί του όσο και θαυμαστές σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουνε μέσα από τα social media.

Γιάννης Φέρτης: Πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός, με νέα του ανάρτηση στα social media έκανε γνωστό πως η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 16/04 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ παράλληλα έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

Γιάννης Φέρτης: Συγκλονισμένη η Ξένια Καλογεροπούλου

Συγκλονισμένη η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο OPEN για τον πρώην σύντροφό της.

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…»

Σε συνέντευξη της στο Στούντιο 3 είχε πει: «Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη. Και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε πολλά. Μάλιστα αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει και ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε την Λοκαντιέρα όπου είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα.

Ήρθε λοιπόν μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο Πόρτα και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε και πάλι μαζί, ενώ εμάς πάλι μας φαινόταν τελείως φυσικό γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα και αγάπη άσχετα με το αν είχαμε χωρίσει».

 

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button