ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Εξόδιος Ακολουθία του Μητρ. Μαραθώνος Μελίτωνος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Του ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένας αυθεντικός άνθρωπος και πιστός θεράπων του Θεού μετέστη στο επουράνιο Θυσιαστήριο. Πάμπολλοι Αρχιερείς (μεταξύ αυτών ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄), ευάριθμοι Κληρικοί και πλήθος λαού συνόδευσαν χθες το μεσημέρι τον Μητροπολίτη Μαραθώνος Μελίτωνα από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου Ακαδημίας Πλάτωνος στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων όπου κατατέθηκε η σορός του, αναμένοντας την «κοινήν ανάστασιν».

Διαβάστε εδώ:  Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Μαραθώνος Μελίτων-Την Τετάρτη 28/12 η κηδεία

Άπαντες είχαν έναν καλό λόγο να εκφέρουν για τον κυρό Μελίτωνα. Φωτο-αποτυπώνοντας τις μεγάλες Ώρες της Εξοδίου ημέρας Του, μόνο προσευχή δυνάμεθα να ψελλίσουμε προς τον Κύριο των νεκρών και των ζώντων για την ανάπαυση της αγαθής ψυχής του εκλιπόντος Αρχιερέως.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που πλέον τον σκεπάζει και ορθάνοιχτος ο Παράδεισος για να τον δεχθεί!

 

 

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button