ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατεβάζουν ρολά για 4 ημέρες οι τράπεζες: Τι θα γίνει με μισθοδοσίες – συναλλαγές

Αλλαγές στην λειτουργία των τραπεζών και εν δυνάμει στις μισθοδοσίες χιλιάδων εργαζομένων φέρνει το Καθολικό Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τράπεζες θα είναι κλειστές για 4 ημέρες, συνεπώς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας και συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις οφειλές, τις μισθοδοσίες και την εξόφληση δόσεων.

Μάλιστα, οι τράπεζες έχουν αποστείλει ειδοποίηση προς τους πελάτες τους ενημερώνοντας ότι «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου.

Σε ότι αφορά την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου.

Τέλος, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Αλλαγές στην λειτουργία των τραπεζών και εν δυνάμει στις μισθοδοσίες χιλιάδων εργαζομένων φέρνει το Καθολικό Πάσχα.

Το διαβάσαμε εδώ flash.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button