ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Ευριπιώτης: Οι τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές στο νοσοκομείο.

Έχει σχεδόν 3 χρόνια που έφυγε απο την ζωή ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αρκετό καιρό μιας και η κατάστασή του ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή. Πώς όμως πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του ο Κώστας Ευρυπιώτης; Οι λεπτομέρειες και η τελευταία αναλαμπή συγκλονίζουν.

Όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Ευρυπιώτης είχε στο πλευρό του τις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του, την πρώην σύζυγό του Βάλια Κωστοπούλου, τη τελευταία σύντροφο της ζωής του Λίλιαν Μπότση και την αδελφή του.

Ήταν οι άγγελοί του που τον φρόντιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του. Τα παιδιά του, ο δύο γιοι του, έμειναν μακριά από όλο αυτό, παρ’ όλο που αγωνιούσαν και ήλπιζαν να ανακάμψει.

 

 

Πορτρέτο του από την εποχή που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gossip-tv.gr, το τελευταίο 15νθήμερο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τον αγαπημένο ηθοποιό και τους οικείους του καθώς είχε πέσει σε κώμα.

Όμως ο Κώστας Ευρυπιώτης επανήλθε για λίγο και για ακόμα μία φορά οι δικοί του άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Όμως, η κατάσταση της υγείας του σημείωνε συνεχώς επιδείνωση μέχρι και χθες το βράδυ, οπότε και οι θεράποντες γιατροί του ενημέρωσαν τους δικούς του ανθρώπους πως είχε σβήσει κάθε ελπίδα και πως ήταν πλέον θέμα ωρών να συμβεί το μοιραίο καθώς έπεσε σε βαθύ κώμα.

Ο αγαπημένος κωμικός Κώστας Ευρυπιώτης που έκανε τούς πάντες να γελούν, για πρώτη φορά σκόρπισε αντί για γέλιο, ανείπωτη θλίψη.

πηγη gossiplife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button