ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδιανόητο: Νεκρή σε τροχαίο η σύζυγος του Νταντσένκο την ώρα που ο παίκτης υπέγραφε στη Ζόρια (Βίντεο)

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο της συζύγου του Νταντσένκο, την ώρα που ο ίδιος υπέγραφε το συμβόλαιό του με Ζόρια. 

Το σοκαριστικό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, συνέβη στη διαδρομή Κίεβου-Οδησσού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ουκρανοί, η μαύρη Mercedes που οδηγούσε η γυναίκα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ τράκαρε αρχικά με ένα ασημί Kia. Εν συνεχεία με ένα φορτηγό και κατέληξε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου.

Βάσει των όσων αναφέρει η ουκρανική ομάδα, ο παίκτης υπέγραψε στη Ζόρια, έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες και εν συνεχεία μόλις βγήκε από τα γραφεία της ομάδας του τηλεφώνησαν και τον ενημέρωσαν για τον θάνατο της συζύγου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ επίσης η τραγωδία συνέβη όταν η σύζυγος του παίκτη επέστρεφε από το αεροδρόμιο του Κιέβου, όπου άφησε τον σύζυγό της για να πετάξει για το Ζαπορίζιε, προκειμένου να υπογράψει στη Ζόρια.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button