ΔΙΑΦΟΡΑ

Aδιαvόητο: Η Νύφη Eπαθε Έμφpαγμα Την Ώρα Τoυ Γάμoυ! Noσηλεύεται Σε Κpiσιμη Kατάσταση

Aδιαvόητο: Η Νύφη Eπαθε Έμφpαγμα Την Ώρα Τoυ Γάμoυ! Noσηλεύεται Σε Κpiσιμη Kατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη νύφη.

Μία 33χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο αφού έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της. Η ίδια η νύφη είναι γιατρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Της έκαναν ανάνηψη…

Σε κρίσιμη κατάσταση η 33χρονη νύφη.

Η γυναίκα κατέρρευσε την ώρα της τελετής την Κυριακή.

Μία 33χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο αφού έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της.

Κάποιοι από τους καλεσμένους ήταν υγειονομικό προσωπικό και κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τη γυναίκα ώσπου να φθάσει ασθενοφόρο, σύμφωνα με το IsraelHayom.

Η ίδια η νύφη είναι γιατρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Της έκαναν ανάνηψη στη διαδρομή προς το νοσοκομείο και τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική, στην καρδιολογική κλινική.

Μία 33χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο αφού έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της σε περιοχή του νότιου Ισραήλ.

Το μυστήριο διοργανώθηκε στον κήπο σπιτιού αφού οι χώροι εκδηλώσεων είναι κλειστοί λόγω κορονοϊού και επιτρέπονται μόνο έως 20 καλεσμένοι για να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της πανδημίας…Πηγή: Daily Mail. (ΦΩΤΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ )

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button