ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδυνατώ να το πιστέψω. Νεκρός ο Νίκος Ψύρρας

Αδυνατώ να το πιστέψω. Νεκρός ο Νίκος Ψύρρας

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας Νίκος Ψύρρας, που διατηρούσε από κοινού με το συνεταίρο του Φάνη Γελαδάρη το Κέντρο Χρώματος στη Λάρισα. Ο Νίκος πάλεψε με αξιοπρέπεια την ασθένειά του αλλά τελικά χθες λύγισε.

Ανατριχίλα προκαλεί το μήνυμα του φίλου του Φάνη: “Καλό Ταξίδι φίλε Νίκο!!! Η ώρα αυτή είναι δύσκολη, ο πόνος βαρύς. Ποτέ στη ζωή μου δεν σκέφτηκα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση, να είμαι αναγκασμένος να αποχαιρετίσω ένα φίλο, ένα αγαπημένο συνεργάτη για κοντά 30 χρόνια .

Ναι Νικόλα , είναι οδυνηρό για όλους εμάς, να αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτή την απώλεια,ακόμη ποιό οδυνηρό για την ίδια την οικογένειά σου,την Χριστίνα την γυναίκα σου, πού στάθηκε βράχος δίπλα σού από την πρώτη στιγμή τής ασθένειας σού, και πού πάντα έλεγες πόσο συμαντική ήταν η παρουσία της, αλλά και των δύο παιδιών σού του Δημήτρη και τις Βίβιαν.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Ούτε τις τελευταίες ημέρες στην κλινική πίστευα ότι θα φθάναμε τόσο γρήγορα εδώ.

Ναι Νικόλα , βλέπαμε το τέλος και πρώτος εσύ, αλλά η ψυχική σου δύναμη, η αξιοπρέπεια και η πλήρης πνευματική σου διαύγεια, μας έδινε ελπίδες ότι δεν θα μας άφηνες τόσο νωρίς. Ναι, έδινες μια μάχη που ήταν άνιση, αλλά όπως πάντα δεν έκανες πίσω, δεν δείλιασες.Φίλε, έφυγες με αξιοπρέπεια όπως έζησες όλη σου την ζωή Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!!”

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button