• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Αεροπλάνο με 242 επιβαίνοντες συνετρίβη κατά την απογείωση

12 Ιουνίου, 2025
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Αεροπλάνο με 242 επιβαίνοντες συνετρίβη κατά την απογείωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Ένα αεροσκάφος της Air India με 242 επιβαίνοντες συνετρίβη στο αεροδρόμιο της δυτικής πόλης Αχμενταμπάντ της Ινδίας. Το αεροσκάφος είχε προορισμό την Αγγλία, σύμφωνα με πηγή του Reuters και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συνετρίβη κατά την απογείωσή του. Σύμφωνα με το India Today, μέσα στο αεροσκάφος υπήρχαν 242 άτομα, εκ των οποίων οι 230 ήταν επιβάτες και 12 άτομα ήταν από το πλήρωμα. Το ίδιο μέσο αναφέρει πως προορισμός της πτήσης ήταν το αεροδρόμιο Γκάτγουϊκ του Λονδίνου.

Οι πρώτες εικόνες από το περιστατικό δείχνουν συντρίμμια να καίγονται, και πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό κοντά στο αεροδρόμιο.

Επίσης, εικόνες έδειχναν ανθρώπους που μεταφέρονταν σε φορεία και απομακρύνονταν με ασθενοφόρα.

Boeing 787 Dreamliner με χωρητικότητα 300 επιβατών και πλήρως εφοδιασμένο με καύσιμα
Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, πρόκειται για αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner που έχει χωρητικότητα περίπου 300 επιβατών. Η πτήση ήταν πλήρως εφοδιασμένη με καύσιμα για το υπερατλαντικό ταξίδι, γεγονός που έκανε τόσο την έκρηξη όσο και τη φωτιά που ακολούθησε πιο έντονη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για θύματα ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης. Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (DGCA) αναμένεται να ξεκινήσει επίσημη έρευνα, μαζί με τεχνική ομάδα από την Boeing.

Μαθεύτηκε τώρα – Δυστυχώς Θρήνος για τον Γιώργο Καραμέρο

Η μητέρα μου πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο συνεπεία ανεύρυσματος στον εγκέφαλο το απόγευμα των Χριστουγέννων. Χειρουργήθηκε, επιβίωσε αλλά στη συνέχεια η μάχη ήταν άνιση. Τις τελευταίες στιγμές της και τα τρία παιδιά της ήμασταν στο πλευρό της.
Θέλω να ευχαριστήσω νοσηλευτές και ιατρούς που έκαναν τα πάντα για να απαλύνουν τον πόνο της.

Όλοι αυτοί οι μήνες ήταν ασύλληπτα δύσκολοι για την οικογένειά μας και εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ συνεργάτες και φίλους για την κατανόηση. Αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω δυο λόγια για τη μητέρα μου. Η Άννα Ροδίτου, κόρη μετανάστριας από τα Χανιά, και πρόσφυγα από το Αϊδίνιο της Μικράς Ασίας γεννήθηκε στην Κοκκινιά και μεγάλωσε στα Κάτω πατήσια. Από δεκτριών ετών μπήκε στο στίβο της εργασίας και περηφανεύοταν δίκαια για αυτό.

Από 16 ετών έδεσε σφιχτά και αδιάλειπτα τη ζωή της με τον αγαπημένο μας πατέρα και για 55 χρόνια δεν έφυγε ο ένας από το πλευρό του άλλου ούτε στιγμή μέχρι και τον δικό του θάνατο πριν 3 χρόνια.
Τα έκαναν όλα γρήγορα, έντονα και με ψυχή. Πολλή δουλειά, τρία παιδιά, έξι εγγόνια…
Έφυγαν νωρίς αλλά πλήρεις ευτυχισμένων στιγμών.

Η μητέρα μας ήταν μία γενναιόδωρη, επίμονη, έξυπνη, δίκαιη γυναίκα, με ευγλωττία. Μεγαλωμένη και η ίδια σε μία οικογένεια με βαθειά δημοκρατική παράδοση. Όμορφη και καλαισθητη στο κάθετί της, αποτέλεσε πρότυπο για εμάς δείχνοντας πάντα σεβασμό στους γύρω της. Ήταν ένας αγνός άνθρωπος με σταθερές αρχές, ευθύς, με μοναδικό χαμόγελο και τρανταχτό γέλιο.Το γονεϊκό μας σπίτι στο Μενίδι άδειασε αλλά θα είναι πάντα γεμάτο από ευτυχισμένες θύμησες και σταθερά η πηγή της αγάπης και της δυναμής που μας καθόρισε.

Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια…

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

«Ήμασταν χωρίς ομπρέλα για ώρες, το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα»: Η μητέρα του νεκρού βρέφους στην Πάρο ανατρέπει τα λόγια του πατέρα

Next Post

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Next Post
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟ

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr