ΔΙΑΦΟΡΑ

AΓΑΠHMENH ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

AΓΑΠHMENH ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μια ακόμα απώλεια για το ελληνικό θέατρο και τον ελληνικό πολιτισμού. Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία πρωταγωνίστρια Έυα Κοταμανίδου.

Την είδηση για την απώλειά της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας: “Ακόμα ενα δυσάρεστο νέο και μια μεγαλη απώλεια για το θέατρο και τον πολιτισμό μας..

Η σπουδαια κυρία του θεάτρου μας και πρωταγωνίστρια των.μεγάλων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου Ευα Κοταμανίδου και δασκάλα τοσων ηθοποιών εφυγε τα ξημερώματα…

Καλό ταξιδι αγαπημένη μας και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οσα προσεφερες και κυρίως για το ήθος με το οποιο υπηρετησες την τέχνη και τον πολιτισμό μας”.

Η Έυα Κοταμανίδου γεννήθηκε το 1936 στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Το 2012 συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Συμμετείχε σε μια σειρά από ταινίες όπως “Το βλέμμα του Οδυσσέα”, Το λιβάδι που δακρύζει”, “Τοπίο στην ομίχλη”, “Οι κυνηγοί” και άλλες.

Θρηνεί ο Πύργος για τον χαμό του 42χρονου Αντώνη Ασημακόπουλου

Μέχρι χθες έσωζε ζωές των άλλων… στην «πρώτη γραμμή» του ΕΚΑΒ ήταν εκεί όταν κινδύνευαν και τον χρειάζονταν οι συνάνθρωποί του.

Χθες ωστόσο δεν μπόρεσε να σώσει τη δική του ζωή και «έφυγε» ξαφνικά αφού προδόθηκε από την καρδιά του. Έκπληκτοι οι συνάδελφοί του, όταν έφτασαν στο σπίτι του δεν πίστευαν ότι ένας δικός τους άνθρωπος τόσο νέος και δραστήριος δε θα είναι πλέον κοντά τους και στις δύσκολες αποστολές τους.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» στα 42 του χρόνια.

Ειδικότερα, ο Αντώνης ζούσε στη γενέτειρά του την Πλατιάνα, όταν ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν σπίτι του και ετοιμαζόταν να πάει να παίξει μπάλα με φίλους του –όντας λάτρης του ποδοσφαίρου- κατέρρευσε. Η επέμβαση των συναδέλφων του στο ΕΚΑΒ ήταν άμεση.

Σοκαρισμένοι, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή κατά τη διακομιδή του στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ και οι γιατροί στα επείγοντα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να σωθεί, αλλά ήταν πλέον αργά.

Πληροφορίες από το patrisnews

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button