ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΓΑΠHMENH ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΑΓΑΠHMENH ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε η θρυλική Hooks της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολή

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών η γνωστή ηθοποιός Marion Ramsey, γνωστή για τη συμμετοχή της στην αμερικανική σειρά ταινιών “Police Academy” (Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή).

Σύμφωνα με το BBC, το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της ανακοίνωσε ο μάνατζερ της, ενώ η διοίκηση του Roger Paul Inc είπε ότι η Ramsey πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη (07/1) το πρωί.

Ο ατζέντης της δήλωσε είπε ότι η Ramsey είχε αρρωστήσει πρόσφατα, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου της.

Πρωταγωνίστησε συνολικά σε έξι ταινίες της “Αστυνομικής Ακαδημίας” και έγινε ένα οικείο πρόσωπο για τους λάτρεις της σειράς ταινιών.

Δυστυχώς – Νεκρή μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Μέρα πένθους η σημερινή για τη σχολική κοινότητα της Ροδόπης.

Μόλις στα 14 χρόνια της, η μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής, Ευδοκίας Διμπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Το κορίτσι από την Αίγειρο Κομοτηνής είχε διαγνωστεί περί τα τέλη Αυγούστου με σπάνια ασθένεια των οστών και νοσηλευόταν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” στην Αθήνα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό ταξίδι μικρή…

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button