ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ

Ο θρυλικός πρωταγωνιστής του Ινγκμαρ Μπέργκμαν που άφησε εποχή με την ταινία «Εξορκιστής», πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Υπήρξε δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ και θα μείνει για πάντα στη μνήμη των περισσοτέρων ως ο Ιππότης που παίζει τη ζωή του σε μια παρτίδα σκάκι με τον Θάνατο στην «Εβδομη Σφραγίδα» (1957).

Έπαιξε σε μερικές από τις κορυφαίες ταινίες του Μπέργκμαν («Η έβδομη σφραγίδα», «Αγριες φράουλες», «Η πηγή των παρθένων»).

Στη δύση της καριέρας του πρωταγωνίστησε στην ταινία «Echoes of the Past» για τη σφαγή των Καλαβρύτων το 1943 από τους ναζί.

Ο Μαξ φον Σίντοφ ερμήνευσε τον κεντρικό ρόλο, είναι ο συγγραφέας Νικόλας Ανδρέου, ένας από τους τελευταίους επιζώντες της σφαγής των Καλαβρύτων.

Επί 75 χρόνια αναζητά τον κομαντάντ Τένερ, από τους κύριους υπεύθυνους της εξολόθρευσης ενός ολόκληρου χωριού.

Ο Σουηδός ηθοποιός, πριν από ενάμιση χρόνο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και τη Βένα Γεωργακοπούλου.

Γλυκός και τρυφερός δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του τέθηκαν χαρακτηρίζοντας το «Echoes of the Past» σαν «ένα θαυμάσιο δράμα».

efsyn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button