ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελική Νικολούλη: Το ανατριχιαστικό βίντεο για την Πάτρα – «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά»

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram με το τρέιλερ της εκπομπής της

H Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της το βράδυ της 25ης Μαρτίου με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της επόμενης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Αποκαλυπτικό το επόμενο επεισόδιο «Φως στο Τούνελ».

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού και ακούμε παιδικές φωνές.

Ξαφνικά στο τρέιλερ οι δείκτες αλλάζουν χρώμα και γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν ξέρει τον ένοχο.

 

Η ώρα μετρά αντίστροφα για τους ενόχους έχει ξεκινήσει…

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να ταράξει και πάλι τα νερά με τα ευρήματα της έρευνας της, την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Υπενθυμίζουμε πως στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για την εν λόγω υπόθεση και φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, αλλά όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε και μιλώντας στην κάμερα και τους τηλεθεατές είπε: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του».

Η δήλωση της αυτή ήταν αρκετή… Δεν θέλησε όμως να δώσει συνέχεια καθώς είχε ταραχτεί πολύ με όσα μόλις είχε ακούσει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button