ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»: Δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ατελέσφορη ήταν η προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Γεννηματάς» εδώ και τρεις εβδομάδες.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον επαναφέρουν μετά το καρδιακό επεισόδιο του υπέστη στις πρόβες του J2US. Σήμερα, Παρασκευή 19/4, μάλιστα, σκόπευαν να προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή του.

Η ανακοίνωση Λιάγκα

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δε συνέβη και ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, ενημέρωσε για τον λόγο και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του σπουδαίου τραγουδιστή. Εξέφρασε και τη στήριξή του στην οικογένειά του, η οποία περνά πολύ δύσκολα όλο αυτό το διάστημα.

«Μας είχες πει Θάνο, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνει η αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα. Μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στη σταδιακή αφύπνισή του και θα μειώνονταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά δεν ισχύει…

Τελικά, οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα. Μάλλον, μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μείωση φαρμάκων…», είπε ο παρουσιαστής.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button