ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζούλια Μπάρκα: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο μετά το εγκεφαλικό και η τελευταία της συνέντευξη

Τζούλια Μπάρκα: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο μετά το εγκεφαλικό και η τελευταία της συνέντευξη

Τζούλια Μπάρκα: Έφυγε από την ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η Τζούλια Μπάρκα, καιρό πάλευε με τον καρκίνο, μάλιστα είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί τότε με δάκρυα στα μάτια: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Τζούλια Μπάρκα. Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας, τα οποία αντιμετωπίζει ακόμη και τώρα.

«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου «ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη»», περιέγραψε σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Η Τζούλια Μπάρκα άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1980 συμμετέχοντας σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και βιντεοταινίες..newsbomb.gr

 

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button