ΔΙΔΑΧΕΣ

Άγιος Παΐσιος: Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους!

 

Είπε ο Οσιος Παΐσιος: Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σ” εμάς αυτή η δουλειά, το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος. – Τι θα γίνει με τη σημερινή κατάσταση; Μην ανυσυχείτε. Πολλά διατάγματα δε θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν. – Με το γένος μας τι θα γίνει; Το Γένος μας θα […]

Όσιος Παΐσιος: Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους

Είπε ο Οσιος Παΐσιος: Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σ” εμάς αυτή η δουλειά, το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.

– Τι θα γίνει με τη σημερινή κατάσταση; Μην ανυσυχείτε. Πολλά διατάγματα δε θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.

– Με το γένος μας τι θα γίνει; Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα τους ήταν πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δε θα επιτρέψει.

Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει, αλλά δε θα μας καταστρέψει. Μετά απ” αυτή την μπόρα, θα επέμβη η Χάρη του Χριστού. Όλοι ανεξαιρέτως θα πιστέψουν. Δε θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Ωστόσο, δε θα έχουν το μισθό των σημερινών Χριστιανών. Μην τα λέτε αυτά στους κοσμικούς, γιατί θα το ρίξουν έξω.

– Υπάρχουν, πάτερ, πιστοί στις μέρες μας; Υπάρχει μία μερίδα Χριστιανών, όπου ο Θεός αναπαύεται.

(Μαρτυρία από το Β” – υπό έκδοση – τόμο του βιβλίου «Μαρτυρίες Προσκυνητών»)

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button