ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγιος Παΐσιος: Eντυπωσίασε η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA

Oι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον Νικήτα Τσακίρογλου – Η σειρά έγινε πρώτο trend με χιλιάδες σχόλια

Σάρωσε σε τηλεθέαση η νέα τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» του MEGA, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε 32,3% ενώ στο γενικό 33%.

Η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος», που αποτελείται από ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

Οι τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία της έναρξης της καινούργιας σειράς, κι όπως φάνηκε από τα σχόλια στο Twitter (στο οποίο η σειρά ήταν πρώτο trend), οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με το συνολικό αποτέλεσμα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην εξαιρετική ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου, στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη.
.

Ακολουθούν μερικά σχόλια

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button