ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστος άντρας μπαίνει σε φλεγόμενο σπίτι. Η οικογένεια θα τον ευγνωμονεί για πάντα για αυτό που έκανε.

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε οικογένειας- να επιστρέψουν στο σπίτι από διακοπές για να διαπιστώσουν ότι το σπίτι τους έχει τυλιχθεί στις φλόγες. “Ολα τους τα υπάρχοντά να καίγονται στην πυρκαγιά.

Τέτοια ήταν η ατυχής περίπτωση για μια οικογένεια στο Τενεσί, όπου το σπίτι τους έπιασε φωτιά ενώ ήταν εκτός πόλης.

Όμως, χάρη στην ανιδιοτέλεια ενός μυστηριώδους άντρα, ένα εξαιρετικά σημαντικό μέλος της οικογένειας σώθηκε από την καταστροφή- ο σκύλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το WSMV, το σπίτι, το οποίο στεγάζε αρκετές γάτες και ένα σκύλο, τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα. Όσο οι πυροσβέστες ειδοποιούνταν, ένας μυστηριώδης άνδρας έφτασε στη σκηνή.

 

Ο γείτονας Τζίμι Νίκολς εξηγεί:

Ο άνθρωπος έτρεξε στο σπίτι και επέστρεψε αρκετά λεπτά αργότερα με ένα κουτάβι αγκαλιά. Όχι περισσότερα από τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα , η οροφή κατέρρευσε.

Αλλά όταν οι γείτονες ήθελαν να επαινέσουν το άτομο για την ηρωική του πράξη, δεν βρισκόταν πουθενά.

«Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Ήταν τόσο παράξενο, μόλις έφυγε «, λέει ο Nichols. Τώρα, ολόκληρη η κοινότητα ψάχνει γι “αυτόν. Θέλουν να τον ευχαριστήσουν που διακινδύνευσε τη ζωή του για να εκτελέσει μια τέτοια ανιδιοτελή πράξη. “Ήταν απίστευτο να το βλέπεις … Έχει την αγάπη και το σεβασμό όλης αυτής της κοινότητας,” εξηγεί ο Nichols.

Αν και οι ιδιοκτήτες έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα, έχουν τουλάχιστον το πολύτιμο σκυλί τους χάρη σε αυτόν τον μυστηριώδη Καλό Σαμαρείτη.

 πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button