ΔΙΑΦΟΡΑ

Αιγάλεω: Τσακώθηκε με την αδερφή της και μετά πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι

Οι δυο αδερφές καυγάδισαν για άγνωστο λόγο και ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 37χρονη έβγαλε τα δύο ανήλικα ανίψια της στο μπαλκόνι και τα πέταξε στον δρόμο – Τι λένε στο protothema.gr οι γείτονες

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στο Αιγάλεω έπειτα από το βίαιο περιστατικό με τη γυναίκα που πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε και αυτή στο κενό.

Η 37χρονη Αλβανίδα, η οποία φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επισκέφτηκε στις 10 το πρωί της Παρασκευής το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της 42χρονης αδερφής της στην οδό Ναυπάκτου, όπου βρισκόταν η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 3 χρονών κόρης της και τον 5χρονο γιο της.

Οι δυο αδερφές καυγάδισαν για άγνωστο λόγο και ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 37χρονη έβγαλε τα δύο ανήλικα ανίψια της στο μπαλκόνι και τα πέταξε στον δρόμο, προτού η μητέρα τους προλάβει να αντιδράσει, ενώ αμέσως έπεσε και η ίδια στο κενό.

Στη γειτονιά προκλήθηκε αναστάτωση και περίοικοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

«Τα παιδιά μας είπαν: “η θεία, μας έριξε από το μπαλκόνι”.Βγήκα έξω ακούγοντας το κλάμα των παιδιών. Η μητέρα ήταν μέσα στο σπίτι και ήταν σε κατάσταση σοκ. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στα παιδιά της και ούρλιαζε» λέει στο protothema.gr γείτονας που βγήκε έξω από το σπίτι του για να βοηθήσει τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

«Φώναζαν τα παιδιά, βγήκαμε έξω και είδαμε τη θεία να πετάει τις γλάστρες από το μπαλκόνι, τα παιδιά στο δρόμο και προσπαθούσε να πέσει κάτω και αυτή. Δεν προλάβαμε να τη σταματήσουμε κι έπεσε στο κενό» λέει στο protothema.gr ένας άλλος γείτονας.

Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο, παρέλαβε τα παιδιά και τη θεία τους και τα μετέφερε στο νοσοκομείο.

Τα δύο ανήλικα παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, αλλά πρόκειται να πάρουν εξιτήριο καθώς δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά ενώ η θεία νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή έφτασαν ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών, η οποία έχει υποστεί σοκ.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button