ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναδρομικά συνταξιούχων: Θα δοθούν 3 μήνες νωρίτερα. Ποιοι παίρνουν ως 2.500 ευρώ στις 9 Ιουλίου

Αναδρομικά συνταξιούχων: Θα δοθούν 3 μήνες νωρίτερα. Ποιοι παίρνουν ως 2.500 ευρώ στις 9 Ιουλίου

Ποιοι 250.000 συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά έως και 2.500 ευρώ στις 9 Ιουλίου;

Τρεις μήνες νωρίτερα θα καταβληθούν τα αναδρομικά των επικουρικών συντάξεων σε 250.000 συνταξιούχους.

Στις 9 Ιουλίου 250.000 συνταξιούχοι θα πάρουν τα αναδρομικά 8μηνων των επικουρικών όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

Παράλληλα, ο υπουργός ανέφερε πως την Παρασκευή θα πληρωθούν 7.000 εργαζόμενοι που είχαν λάθη στις αιτήσεις τους για τα 534 ευρώ και πως θα ανοίξει η πλατφόρμα ώστε επιχειρήσεις και λογιστές να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις.

Επιπλέον, σημείωσε πως τέλος Ιουλίου για πρώτη φορά θα πληρωθούν την ίδια μέρα κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Στις 9 Ιουλίου τα αναδρομικά για 250.000 συνταξιούχους

Αναδρομικά περίπου 2.000 ευρώ ανά συνταξιούχο

Από τα 21 Ταμεία που αφορούν οι επιστροφές υπάρχουν και αναδρομικά που φτάνουν σε μέσο όρο στα 1.894 ευρώ, καθαρά μετά τον φόρο.

Αυτό σημαίνει ότι στα εν λόγω Ταμεία (κυρίως τραπεζών) θα πληρωθούν και αναδρομικά πάνω από τον μέσο όρο με ποσά ακόμη και 2.500 ευρώ.

Η απόφαση να δοθούν τρεις μήνες νωρίτερα τα αναδρομικά από τις αυξήσεις ενός 8μήνου στους δικαιούχους έχει «κλειδώσει», όπως αποκαλύπτει σήμερα

ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής μετά και το «πράσινο φως» που άναψε από το Μέγαρο Μαξίμου στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική εισήγηση..

fimes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button